divendres, 29 de juliol del 2011

A passar-ho bé!

Avui a la tarda la cosa no pintava massa bé per sortir en carretera, fins i tot ens hem rajat la primera vegada i hem decidit quedar en btt, però ha començat a enfosquir-se, han caigut quatre gotes i hem desistit. Després s'ha arreglat la cosa i ha tornat a sortir el sol i al final hem sortit en carretera.

He sortit amb en Xavi González, que estrenava rodes de carretera, unes campagnolo molt xules. No teníem res previst i al passar la BP de Sant Feliu hem vist en Miquel Navarro del Matxacuca i ens ha dit si ens volíem apuntar amb ell i un seu company de feina, en Marc, que fa poc que va en bici de carretera però que de ben segur que amb quatre escalfades més com la d'avui, aviat es posarà al dia, jejeje... En Marc és d'aquells que va bé posar-se a roda als planers: 1'93m jejejeje... 

Doncs res, enfilem cap a Santa Cristina. Amb en Xavi ens hem adaptat a la ruta que volien fer en Miquel i en Marc. El circuit: SANT FELIU DE GUÍXOLS / Santa Cristina d'Aro / St.Miquel d'Aro / Llagostera / Alt de Sant Grau / carretera de Tossa i SANT FELIU DE GUÍXOLS. La sortida no era massa llarga però és que el dia s'anava enrarint de nou i tampoc era qüestió d'anar a remullar-nos. 

Quan estàvem pujant hem coincidit amb un altre noi que també anava en carretera pujant a St. Miquel d'Aro, en Jaume. Com que el món és petit, ha resultat que ens coneixia per mitjà del bloc i que és company de feina d'en Marc García de l'Escoleta Btt. També s'ha animat i ha vingut amb nosaltres. De sortir dos hem acabat cinc, veus que bé!

Un cop hem fet St.Miquel d'Aro, hem anat cap a Panedes i al Restaurant de Can Panedes hem anat a buscar la via lateral de la C-35 que passa pel davant del Mas Roure i fins a la rodona que porta a St.Grau. Una variant que no coneixia i que ens ha estalviat entrar a Llagostera i agafar la carretera que de Llagostera porta a la rotonda esmentada. Sempre va bé conèixer variants.

Al final,
Distància: 49'50 km
Temps: 1h 44'
Mitja: 23'8 km/h

Valoració:
Sortida curta però bona sortida perquè hem anat fent amb bon ritme. Hem pujat a ritme St.Grau, ens hem escalfat a la darrera part, hem baixat en compte per la banda de Tossa, tot i que la carretera està molt millor que la setmana passada (que hi havia sorra en el paviment en molts revolts). I cap a Sant Feliu amb l'escalfada de rigor, com porta essent habitual, aquest cop passat Rosamar i durant el 1km 200m següent.

I demà cap als ALPS SUÏSSOS que fa temps que m'ho espero, perquè aquest any m'emporto la bici de carretera sí o sí. Quan torni us explico com ha anat!