diumenge, 23 de desembre del 2012

30 i un ciri

Doncs sí, avui érem 30, que no és moc de gall d'indi ;-) Avui tocava la posada del ciri a l'església de Romanyà. Com ja porta essent tradició per aquestes diades, la gent del Club Ciclista Escoleta BTT fan que una de les darreres sortides de l'any tingui un objectiu afegit al marge de fer una sortida genial, i és la posada del ciri a la mare de déu de Romanyà. En el porxo de l'església hi ha un porxo, i en una fornícula una  figureta de poc menys de 50cm. Va vinga, un apunt històric, aquesta figureta de bronze és de l'any 1999 i en va fer donació a l'església l'escultor Antoni Delgado. 

Doncs res, 30 ciclistes ens reuníem a la BP de Santa Cristina d'Aro. Ciclistes procedents del club ciclista Bicicletes EsteveSergi Boix, Sergi Martínez, Pep Ribas, Dani Romera, Marc Frou, Lluís Tort i l'Ismael (el de la Torpado 27'5); de la secció de ciclisme de l'A.E. MatxacucaJordi Mont i Miquel Navarro, de Bicicletes Tope l'Eduard Hernández; d'A Pike Bikers en Narcís; del club ciclista Ayats CyclesEduard Ayats, Felisario Expósito, Carlit, Berta Orozco i Cristina Hernández; del Club Ciclista Platja d'Aro: Ricky, Xavi González i un servidor; i de la pròpia Escoleta BTT: Pipo, Nava, Jordi López Ramot, Manel Casanovas, Roger Dalmau, Pere Serrat, Xevi Comas, Jordi Espinosa, Narcís Remus i Àngel Pajares, a més s'hi ha afegit un noi nou de Santa Cristina, l'Antonio.   Buffff... una pila vaja, imagineu-vos tots en fila india fent corriols, semblava una cursa.

El recorregut, doncs és el de menys però hem anat cap al golf de Solius, pista Serra Llarga / pista Lara 1/ corriol d'en Manel / cap a Serra Llarga de nou / una ziga zaga i cap a les roques de la Mare de Déu per deixar-les a l'esquerra i baixar per anar a buscar la pujada de les vaques / creuem la variant / carril bici fins al "pantà" de Panedes / pujar cap a la carretera de Panedes [en Marc Frou marxa] i seguim pels plans de Panedes / pugem a Ca l'Aldric / anem cap a buscar el corriol del pollastre de l'any passat / arribem a baix de la pujada d'asfalt de Sant Miquel / corriol per anar a buscar l'asfalt que puja de la Font Picant / enfilem GR fins a Romanyà amb pique final jejeje... Protocol del CIRI i ... estampida!!!! S'han fet tres grups, dos han marxat i un s'ha quedat a fer una mica més. Jo, sí encara que sembli estrany, ja en tenia prou i he marxat amb el grup d'en Pipo, Xavi González, Roger Dalmau, Pep Ribas i en Ricky.

Amb tanta gent feia por que la mitjana de parades tècniques fos molt elevada però no ha estat així, un parell de parades (una per punxada i una altra trencament de cadena) i un ritme molt light han fet d'avui una sortida dominguera total però i què, ara és el que toca i ens ho hem passat bé.

Al final,
Temps: 2h45' (pedalant) 
Distància: 41'55 km