dimarts, 10 de juny del 2014

Cap de setmana d'aigües obertes

Després d'una setmana de més relax que res més, amb dues nedades a mar i una a la piscina, aquest dissabte passat vaig assistir a la masterclass d'aigües obertes que va muntar el @bcntriathlon per recolzar el projecte "Barcelona-Frankfurt". Un repte esportiu solidari per recaptar diners per la construcció del nou hospital de dia Sant Joan de Déu a Barcelona. Són sis esportistes del club bcntriathlon que participaran a l'IRONMAN de Frankfurt.

Doncs aquest dissabte al matí tocava anar cap a Barcelona, a les instal·lacions brutals del Centre Internacional de Vela del Fòrum, a escoltar l'Erika Villaecija, campiona del món en piscina de 800m lliures, campiona d'Europa,... i al Luis Rodriguez Dalia, entrenador de natació del Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat (CAR).

   
Matí genial doncs, aprenent tècnica de natació en aigües obertes, com passar les boies, tipus de drafting, etc. També vam tenir la presència del programa TEMPS d'AVENTURA per recollir imatges arran del projecte Barcelona-Frankfurt.




















I després, dinar i anar a veure els companys que competien al triatló sprint de Manresa.


El diumenge tocava la Marnaton de Begur, la de 3500, com l'any passat (llavors Zoot openwater). Ens llevavem a les 6 per sortir puntuals a les 7 cap allà. A les 8 el bus ens recollia a l'arribada, Sa Riera, per portar-nos a Sa Tuna. Ens va fer un dia amb molta boira i als de la llarga, 7000, els van fer un recorregut alternatiu per precaució (Sortir de Sa Riera, anar a Sa Tuna -sense ser competitiu- i d'allà tornar a Sa Riera -ja en format competitiu).

Deu minuts abans de les 10:30 sortien els de la llarga i deu minuts més tard nosaltres.



Fotos. Marnaton
Aquest any, el recorregut variava una mica, perquè no sortiem d'Aiguafreda sinó de Sa Tuna. La distància al final va ser d'uns 3300 i poc. L'any passat havia trigat 57'03" a afrontar la distància i aquest any he aconseguit rebaixar una mica el temps.

Classificacions de la de 3'5km.
Posició: 62è de 358 classificats. Amb un temps de 52' 07" (A 13' del primer) A una mitja de a 1'30" els 100m. 23è de la meva categoria.

Felicitar en Joan Marc Gruart que va fer tercer de la categoria Màsters 18 a la travessa de 3500m, amb un temps de 47'47"


Valoració.
Vaig quedar molt content i el proper any intentaré la llarga, que ja toca.