dissabte, 5 de juliol del 2014

Comença l'entrenament per l'IRONMAN

Doncs després d'unes setmanes de desconnexió d'entrenaments prefixats amb sortidetes i activitats vàries, tornem a posar fil a l'agulla. Aquest cop ja pensant en un objectiu que em fa força respecte, un triatló de llarga distància. l'IRONMAN de COZUMEL. El proper 30 de novembre em veuré nedant 3'8km, fent 180 km de bici i tot seguit corrent una marató (42 km). Enteneu el respecte que em fa no? jajaja... Sobretot el córrer després de la bici, perquè hauré de mirar de no emocionar-me massa amb bici per baixar a córrer amb certa frescura. Però bé això encara queda lluny. Queden mooooltes setmanes de dur entrenament.

Aquesta setmana passada ha estat la primera d'entrenaments i hem començat força intens. Han dominat les sessions de natació i córrer. La bici n'he fet un parell de dies però de no massa volum d'hores, avui i demà en sumarem unes quantes més. Més endavant tocarà afrontar volums.

Ahir mateix, primer test de 30' corrent a tot el que pogués per començar a tenir referències d'on parteixo.


Seran uns mesos molt volcats en entrenar però també en disfrutar i esperant veure una evolució. Esperant que així sigui us deixo amb quatre fotos d'aquests dies passats de desconnexió on he fet coses molt variades i on m'ho he passat genial.


Sortides amb bici en solitari i acompanyat quan m'ha vingut bé





Inaugurar la VIA BRAVA de Sant Feliu de Guíxols amb amics i conèixer en Damian Blaum i l'Esther Nuñez, campió i subcampiona del món d'aigües obertes; i a en Miquel Sunyer, nedador d'aigües obertes que disposa de la triple corona (per haver creuat a pèl el canal de la mànega entre França i Gran Bretanya, haver voltat la illa de Manhattan de Nova York i el canal de Santa Catalina, que separa la "península" de California dels Estats Units). Bellíssimes persones sobretot per la seva modèstia tot i els títols que ostenten.



Provant el Paddle surf amb els companys de feina
Nova visita a la Ferrata de Cala del Molí
I com no, alguna sortida de festa amb els amics, no tot és esport :)