dimarts, 14 de juny del 2016

El vídeo de l'IVAN RAÑA. Zero postureo, gran persona

Quan els grans (Javi Gómez Noya, Marcel Zamora, etc. ) coincideixen en parlar sempre bé d'una persona, que els va ajudar al inicis, que l'admiraven... és que realment estem davant una gran persona a part de l'esportista que hi pugui haver. I és que està als alts nivells de l'esport i continuar mantenint la senzillesa i l'aparença de que no ets el que realment ets, un gran esportista és molt complicat perquè és molt fàcil de caure en la vanitat. I sobretot perquè l'entorn així els tracta. Seria molt fàcil per ells emborratxar-se d'alabances i anar pel món de sobrats, podrien fer-ho perfectament perquè són els millors, però en canvi, molts esportistes i concretament aquests tres que he citat, precisament fan i donen exemple del contrari. No és estrany que en Noya i en Marcel Zamora en els seus llibres parlin bé d'en Raña, com també ho fa ell d'ells, si és que són de la mateixa pasta. Dels senzills i modestos que volen passar desaparcebuts malgrat sigui difícil.   

Aquest tipus de gent són els veritables referents que hauríem de tenir tots, gent bona en el que fan i alhora humils i senzills, cosa que encara els enalteix més.

Amb aquests referents imagineu-vos l'exemple que donen els esportistes amateurs que egocèntricament es dediquen de forma reiterada a donar-se importància a ells mateixos sense motiu. 

En fi, mireu aquest curt que d'aquesta gent sí que val la pena saber.